Om oss

Vi hjälper företag och organisationer att förändra och utvecklas. Plan Sju kopplar ihop kommunikation, förändringsledning och affärsrådgivning. Det ger hållbara resultat.

Plan Sju tycker om att samarbeta och är generösa nätverkare! Kontaktnätet växer när vi möter nya, kunniga och intressanta människor. Det ger byrån en stor bredd för vi kan ta in spetskompetens från olika kompetensområden. Det är när olika tankar och erfarenheter möts som kreativa lösningar skapas.

Vi vill gärna bidra till samhällsbygget och hjälper bland andra Brottsofferjouren i Luleå med strategiska och praktiska kommunikationstjänster på volontärbasis. Det gör vi för att Luleå blir en tryggare och mer attraktiv plats om människor vågar vittna och om brottsoffer känner sig trygga och väl förberedda i förhör och rättegångar.

Plan Sju kommunikation bildades 2003. Huvudkontoret finns i Luleå och vi har även kontor i Stockholm.

Sofia Lampa, vd

Ekonom med lång erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och strategi. Ett förflutet som egen företagare i bilbranschen och som affärsrådgivare. Arbetar med kommunikationsanalyser, affärsrådgivning och processledning.

Gunnel E Vidén

Huvudämnet bland de akademiska poängen kommunikations-
vetenskap. Över 25 års erfarenhet som kommunikationskonsult, skribent och företagare. Arbetar gärna med förändringsprocesser, kommunikationsanalyser, mångfalds- och jämställdhetsfrågor.

0920 – 775 71 | 070-529 22 77 | gunnel@plansju.se

 

Anja Rödén

 

Skicklig och erfaren formgivare. Utbildning inom reklam och dekoration. Flera år som formgivare och projektledare på byråer i Luleå och Piteå. Företagare sedan 2003. Jobbar både med print och inredning.  ARU – ansvarig reklamutgivare.